Over Ons

Naar het idee van 3 neven, die in de voetsporen van hun ouders treden, is Your Food Moments ontstaan. Zij zijn ervan overtuigd dat het voor de tevredenheid en prestaties van je medewerkers en pandbewoners, het van belang is om ze een gezonde en inspirerende werkomgeving te bieden.

MISSIE & VISIE

Missie: Medewerkers en pandbewoners een extra boost geven tijdens de verschillende eetmomenten op de dag met kwalitatief goede, eerlijke en gezonde producten.

Visie: Your Food Moments biedt haar klanten op termijn een geïntegreerd platform voor de verschillende eetmomenten op de dag. Middels onze market kan je de flexibiliteit van je medewerkers vergroten zonder extra investering.

food MARKET

Mini Market: voor iets grotere organisaties hebben we een onbemande mini market ontworpen. Deze market bestaat uit een beperkt aantal modules, die automatisch worden bijgevuld. Het assortiment bestaat voornamelijk uit ready-to-eat producten die uitermate geschikt zijn om direct of onderweg te consumeren.

Market: het grote broertje van de ‘mini market’ is de onbemande market. Deze market is naar eigen wens in te vullen en gemaakt voor organisaties (of bedrijvenverzamelgebouwen) met meer dan 150 personen of pandbewoners.  Door het grote aanbod in ready-to-eat producten  voor de verschillende eetmomenten en easy check-out is een verfrissende break 24/7 binnen handbereik. De market biedt een mooi assortiment aan van goede en eerlijke producten voor elk eetmoment van de dag. Veel producten zijn unieke en worden door relatief kleine bedrijven geproduceerd.

Your Food Moments - Market
Scroll naar top